onsdag 17 augusti 2011

En trevlig dag överlag

Idag har vi varit på djurparken, en överlycklig skrutt var det som sprang och tittade på apor och diverse annat.

Sen när det var dags att besöka vattenparken så blev det väl en mindre trevlig incident. Hon hade jättekul. Och frös uppenbarligen men skulle inte gå upp. Så när vi satt i emn barnpool och väntade på per, som åkte vattenruschkana, så for hon omkring och skulle klättra upp från fel håll - sa till henne typ tre gånger att hon kunde halka och göra sig illa, men lyssnar hon? Icke!

Summa-sumarum.... I samma veva som per kom till oss så halkar hon till, och i samma stund som jag reagerar på det så hör jag hur det smäller till och hon reser sig upp och är helt hysterisk, blodet forsar från både näsa och mun.
Fick stopp på blödningen själva med servetter och is. Försäkringsbolaget är informerade och vi ska skicka in en skadeanmälan när vi kommer hem ifall tänderna på något sätt tagit skada, en ur personalen på djurparken skjutsade dessutom ner oss till vårdcentralen för en koll.
Men dom tyckte att det inte verkade vara någon fara med henne, men vi fick en nummer vi skulle ringa om hon fick mer ont eller liknande.

Så nu har skrutten en röd fin näsa och en fläskläpp på höger sida av överläppen.
Lilla fisen. Gör lite ont i hjärtat när det händer såna här saker.

1 kommentar:

jenny sa...

hejhej! kan jag få ditt lösen till bilddagboken? sugen på att se dina mästerverk, :D