lördag 12 september 2009

21 guns

Köpte som bekant en ny lur i torsdags. Helt kär i den. Hur som helst så fungerade inte kameran på den. Lagom tröttsamt, så idag tog vi oss en tur upp till elgiganten igen för att se om dom kunde hitta vad det kunde bero på. Killen i varu-utlämningen gjorde en mjukvaru-uppgradering (tror det hette så?) för att kolla om det var det det berodde på. Men så var det inte..
Så efter att vi varit hem och hämtat kartongen och alla tillbehör och åkt upp igen så fick jag en sprillans ny telefon, för att det var såpass kort tid efter jag köpt den. Jag klagar inte!
Det var en rätt bra deal ändå. Köpte en lur på fynd (någon annan hade haft den men ångrat sig och bytt modell eller liknande) för 1497:- och gick därifrån med en likadan, helt oanvänd för samma pris. Sparade lite drygt 1000:- på det. Det tackar vi för.

Annars har vi inte gjort så mycket idag, mest tagit det lugnt, plockat undan lite och så, för att det inte ska vara så mycket att städa imorgon. Haha, känn dig hedrad Linn, vi ska städa innan ni kommer..Haha.
Ska ju plåga henne lite imorgon. *evil*, en döskalle + stjärnor på foten. Kommer bli snyggt, men hon kommer nog få lida en del. Men det kommer vara värt det.

Nu sitter vi här och ugglar, eller ja, Tilda ligger på golvet och prata(de)r med Signe.. Hade tänkt åka till matte och sara, men dom var upptagna på annat håll, så nu får vi se vad som händer och fötter.
Hur det än bli så kommer kvällen i alla fall att spenderas med dom bästa.


------------
och som en sista notis här så tycker jag inte alls att det ska vara särskilt jobbigt, för er som läser, att skriva en kommentar på det tidigare inlägget.
Dock vill jag ge ett plus i kanten till er som har gjort det...!

1 kommentar:

linn sa...

hörru vem äre som halkar efter nu då?? ha ha ;P