onsdag 30 september 2009

Mathilda 6 månader

Idag är det 6 månader sen hon bestämde sig för att komma till oss. För ett halvår sedan vid den här tiden satt jag här hemma i soffan med värkar, envis som få och ville inte åka in.
Bara en liten stund till. Åker vi in för tidigt skickar dom bara hem oss.

För ett halvår sedan klockan 20.43 var första gången vi fick se detta lilla underverk för första gången. Det var kärlek vid första ögonkastet. Det hade varit stark kärlek sedan första stund men i det ögonblicket man faktiskt kunde ta på henne, när man insåg att hon fanns och att hon är våran den känslan går inte att beskriva.

Kärleken till dig Mathilda går inte att beskriva med ord, för så stora ord som skull göra dig rättvisa finns inte. Du är mammas och pappas hjärta.
För dig gör jag allt!

Världens bästa stora, lilla, tjej - vi älskar dig mer än allt

3 kommentarer:

jessica sa...

ja egentligen behöver man ingen badbalja i början

Carro sa...

Hej! En av mina kompisar säljer kläder för Me & i ( http://www.meandi.se/ ) och hon vill boka in ett kläd party hos mig här hemma inom några veckor. Tänkte kolla om du ville komma hit då?

Man behöver klart inte köpa något. Men dom har super fina kläder i bra kvalite. Hade vart super skoj! Har frågat syrran med så kunde ju Per vara hos Matte sålänge under tiden och umgås ;) Kram

Patricia sa...

Grattis till Tildisen igen :)

Sv; Tack babe! Diagrammet har jag gjort på naturdiet.se :) Skapa ett användarkonto på viktprogrammet eller vad det nu var.. :)

Annars är allt bara tipptopp, måendet är på topp och Vilda är vild & galen (på ett bra sätt :P) :) allt bra med er?

Vad ska du göra på torsdag förmiddag? :) Ska in till Norrtan och tänkte att du kanske vill bjucka på en kaffe eller nått ;) Var ju så länge sen nu jö! kraaaam!