söndag 21 mars 2010

Fuck winter

Som ni kanske har märkt så har jag fått fart på mobilbloggning. Smidigt värre.
Vi har som sagt börjat renovera sovrummet då vi har blivit skapligt trötta på den blå tapeten.
Men nu är den blåa tapeten icke-existerande. Taket är målat en gång, fönstret är målat, elementet är målat, listerna är målade och skarvarna är spacklade.
På tal om det sistnämnda så hade betongväggen orkat spricka på ett ställe så det var bara att knacka loss stora bitar - vilket resulterade i ett halvstort hål - vilket resulterar i att det blir lite mer jobb än det var tänkt. Men vem sa att det skulle vara lätt?
Hur som helst så kommer nya tapeterna upp på tisdag eller onsdag och det kommer bli apnice.

Och sen har det väl inte ungått någon att det har börjat snöa. Och vid det här laget så vet vi alla vad det betyder - jag och Tilda flyger solo. Tråkigt nog.
Älsklingen åkte ut till spillan vid 18.30 snåret för att förbereda plogning, så han kommer väl(förhoppningsvis!!) hem inatt nån gång.
Så nu sitter man här i mörkret, en drömmande liten skrutt ligger och snusar i kudden (i sängen som är parkerad bakom soffan.) knappt medveten om att pappa inte är hemma. Älskling, vi saknar dig när du inte är här!!

Nä, nu ska jag titta på Johan Falk: Leo Gaut på fyran. Skriver kanske mer sen.
Avslutar det här inlägget med en bild som förklarar ganska bra hur det känns när man tittar ut genom fönstret.

1 kommentar:

Anna Lundin sa...

Åååhh vad spännande det ska bli att se hur det kommer se ut sedan. :D Vill också ha omgjort här hemma. men får se när det kommer bli. Lust att ses någon dag Mia?