onsdag 15 juli 2009

Det var ett jävla tjat..;)

Då var det dags igen.
Bor fortfarande ute i spillan, lagom skönt att ha ett sommarställe, att komma och gå som man vill till.

I fredags kom Matte, Sara och Filippa (sara's systerdotter) hit så det var till att grilla lite, snacka skit och umgås i största allmänhet. Älsklingen lyckades till och med charma Filippa till att våga följa med honom till hönshuset och titta. Hur som helst så var det riktigt trevligt. Det får vi göra om.
I lördags var det American Carshow som stod på schemat, vi lyckades fixa barnvakt i sista sekund typ. Älsklingens kusin var snäll och ställde upp, inte för att hon krävde särskilt mycket övertalning, men ändå. Haha.
I alla fall, lämpade av Mathilda hos Mikaela vid halv tre snåret och sen styrde vi färden mot norrtälje.

Flirtade även med Sandra och hennes peter, så dom kom hit från stockholm. Trevligt trevligt. Så vi plågade hennes stackars rygg, lite mer än graviditeten redan gör, med massa promenerande. Men nog hade vi det trevligt? Gick även till arena och åt tillsammans. Mötte upp med Matte och sara igen, bestämde att vi skulle mötas hemma vid våran lägenhet, då vi skulle följa Sandra och Peter till bilen. Sen åkte vi runt lite med Matte och sara innan dom skjutsade upp oss till motorgården. Någonstans här hade man väl lyckats bli lite rund under fötterna.

Vi gick in på området runt 23-23.30 typ. Träffade på Anna och hennes nicklas, jolene, zandra, carro och peter och massa annat folk som jag inte kommer ihåg såhär på rak arm.
Kvällen fortskred genom en dimma mest. Drack kanske liiite för mycket, men det var överlag väldigt trevligt. Sen var jag ju med världens bästa också. En kompis till sara var snäll och skjutsade hem oss framåt natten. Var väl hemma här i spillan igen vid 05.30-06.00 typ. Somnade rätt ovaggad.
Och på söndagen när man vaknade till liv så mådde man ju som man förtjänade, gick väl upp helt och fullt runt 16 snåret.
Då vart det till att hämta Mathilda-älsk, och sen hem till älsklingens föräldrar för att äta middag. Måttligt trött fortfarande. Behöver väl inte säga att det inte vart så mycket mer under söndagen?

Och idag så har älsklingen varit ledig så vi har tillbringat dagen inne i norrtälje, vid kärleksudden och njutit av det fina vädret, vi två och Mathilda.
Unnade oss en glass vid apoteket också som avnjöts på en bänk på stora torget. Massa mys!
Fler sånna här dagar, tack!

På söndag firar vi 1½ år, så vi ska mysa till det lite på lördagen, köpa hem lite gott att äta, hyra lite film och bara rå om varandra. Längtar! Förmodligen kommer vi vara barnlediga också.
Älskar honom mer än allt.

2 kommentarer:

Anna Lundin sa...

Åh vad härligt det låter Mia :D

Anna sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.