onsdag 14 oktober 2009

Save up all your tears

Dags för en liten update ser det ut som? Hehe. Bloggtorka eller vad man ska säga.
Har egentligen inte hänt alltför mycket om man ser det så. Vi har varit och firat lillebror som fyllde 7 år i början av oktober, lillskiten börjar bli stor.

Vi styrde även utgång för nån helg sedan. Har inte vart ute typ nånting sen innan vi fick veta att vi väntade Mathilda, och då kan ju alla räkna efter hur längesen det är. Började kvällen med att äta på kina, premiär för älsklingen och han vart ju positivt överraskad så det är garanterat inte sista gången vi äter där. Delade på en karaff vin och bara var.
Sen kom lite folk över och så vart det till att dra sig ner mot trädgårn och så hamnade vi på... mobergs. Haha, och det var ju precis som man kom ihåg det. Inte mycket att hänga i granen.

Tilda växer så det knakar hon med. Var på bvc idag och nu
väger hon 8255g, Mammas och pappas stora lilla tjej..
Hon har även fått två tänder som kommit fram, en hörntand på vänster sida i överkäken, samt den vänstra framtanden i underkäken. Den andra framtanden i underkäken är på gång den med, man ser den (dom få sekunderna hon tillåter att man tittar) men man känner den inte än.
Hon förflyttar sig själv också nu för tiden. Kryper hon? Nej! Ålar hon sig fram? Nej! Vad gör hon då? Hon RULLAR!!
Yes, du läste rätt. Haha. Alla sätt är bra utom dom dåliga...
Igår drog hon i alla sladdar hon kom åt, samt hängde lite lätt i gardinen.
Där på bilden till exempel, hon LÅG i gymet, nästa gång jag kollade på henne så låg hon och snackade med sig själv i tv-bänken, och sen helt plötsligt så låg hon där borta vid änden på soffan som hon ligger vid på bilden.
Mammas och pappas hjärta. Tiden går alldeles för fort.






Väldens finaste lilla unge.
Älskar dig flera miljarder varv runt jorden och tillbaka igen.
Du är värd allt och lite till!
Mamma och pappa älskar dig!





Inga kommentarer: