måndag 5 september 2011

Housewife deluxe

Så vart det lite tomt med uppdateringar igen, märks inte alls att man kommit hem och kommit tillbaka in i vardagen. Nädå, inte alls. Inget konstigt alls.
Inget nämnvärt har väl egentligen hänt om man säger så.

Var hemmafru så hälften vore nog i helgen. Kokade ett par liter äppelmos, ca 1 liter plommonmarmelad och äppelkräm.
Idag kom min lilla mamma på snabbvisit, en kompis till henne skulle köpa höns någonstans vid Alunda så dom svängde förbi här innan dom åkte vidare dit för att sen bege sig hemåt igen.
Hennes kompis hade med sig ett par kilo kantareller till mig samt en styckfryst lax. Så eftermiddagen och kvällen har bestått av att förvälla kantareller, ska sylta en del och frysa en del. Fick även 3 små burkar med torkade kantareller av mamma (perfa om man ska göra sås), och 2 burkar med plommon/Havtornsmarmelad.
Hemmagjort is the shit!

Skrutten har dessutom premiär-shoppat på egen hand med enbart assistans från mitt håll.
Vart en barbapapa-tröja, ett par mjukare jeans och lite lull-lull som hon nöjt bar fram till kassan och sträckte fram till tjejen i kassan som småskrattar lite och säger "Någon är visst ute på sin första shoppingrunda" gav skrutten ett par kuponger och en extraslant som hon langade upp på disken, tjejen i kassan slog in och la i en påse som skrutten stolt tog och sa "tack" helt utan påtryckningar från annat håll. Min lilla fis det!
Hann även med en sen lunch/tidig middag på kinan innan det var dags för "mormor bettan" (som skrutt så fint sa det) skulle vidare.

Helt okej med andra ord.
Vi lever i alla fall och mår bra det är huvudsaken..

Inga kommentarer: