fredag 13 november 2009

Bajskaos!

Mathilda bjudertrevliga överraskningar såhär på fredagen. Överfull blöja med skit nästan hela vägen upp i nacken. Inget fredagsmys här inte.
Men man ska väl inte klaga, gårdagen bjöd på ingenting så det vart en kur med katrinplommon, och det gav ju resultat idag då om man säger så.

Har väl inte hänt så mycket egentligen, livet har gått sin gilla gång, och kallt har det blivit dessutom. Men så länge snön håller sig borta så ska man väl inte klaga.
Den 5 november var vi i alla fall och firade svärfar som fyllde år, så det vart både fika och middag ute i spillan.
Och fantasifulla som vi är så fick han sig en whiskeyflaska av oss, varför krångla till det när man vet vad som går hem?

Imorgon ska Tilda husera lite ute hos farmor och farfar, så jag och älsklingen ska ha egentid imorgon från mitt på dagen och några timmar framåt. Vad vi ska göra är dock ändå oklart. Kanske bio, Ice age 3 - det våras för dinosaurierna, det må vara en barnfilm men finns det några skönare filmer? Nä, trodde väl inte det heller.
Dock har vi inte bestämt oss än, så får väl se vad som händer och fötter. Ska dock bli lite skönt att få vara själva ett litet tag. Man behöver det ibland.
Annars blir det väl relativt lugnt i helgen.

Idag stod det i alla fall veckohandling på schemat. Så jag och Tilda styrde kosan upp mot flygfyren frampå förmiddagen, och vi agerade även smörgåsbud åt älsklingen så första anhalt var flygfältet där dom håller till med jobbet nu.
Så störde vi dom ett tag i arbetet och Tilda passade på att köra lite grävare. Gäller att börja i tid. Hon har koll på spakarna hon minsann. Vem sa att tjejer inte hör hemma i en grävare? Nä, precis!
Fick dock till ett bra kort under tiden hon satt där, dock "välte" hon och slog huvudet i fönstret kort efter fototillfället, men hon är ju inte speciellt svårtröstad.


Sen efter det så var det till att ta tjuren vid hornen och styra kosan mot flygfyren och hysteriska kärringar med kundvagnar (borde krävas körkort på dom där åbäkena för en del personer) som tar upp hela halva gångarna mellan hyllorna. Men håller man bara undan så KAN det faktiskt vara så pass att folk faktiskt kommer förbi med humöret i behåll, men varför ska man hålla undan för när man kan parkera kundvagnen tvärs över, och allra helst när man träffar någon som man kan prata med, då kan man ju parkera bredvid varandra så är det absolut ingen som kommer förbi. Nä, jag är inte bitter.

2 kommentarer:

Patricia sa...

Haha, jag ÄLSKAR ditt sätt att skriva och berätta om saker! Så jävla klockrent!

Tilda är ju kung på det där med grävisar, det syns ju redan nu.. ;) Tur att det var lätt-tröstat med ramlingen. :)

Hoppas ni får en mysig helg, fina familjen! Kram från oss <3

Sara sa...

Ja jag vet. Men det är ju alltid mysigt :P
Hihi