fredag 21 maj 2010

Solen skiner, himlen är blååå!

Ja, inte kan man klaga på vädret nu för tiden i alla fall. Hoppas bara att det håller i sig!
Idag fick älsklingen sluta lite tidigare (yey! kanske man tänker då, men icke), det var bara för att han var tvungen att åka och jobba nu ikväll istället. Så han ska roa sig med att skrapa, blöta ner och salta grusvägar (så det inte ska damma så mycket) så han blir väl färdig nångång framåt kvällen här. Kul.

I alla fall så styrde vi kosan ner till parken under de timmar han var hemma. Mathilda har kört race i gräset, rullat runt och haft sig. Hon har även skjutsat runt på vagnen på med och utan byxor. Haha. Skulle försöka byta blöja på henne, trodde jag, men så fort den gamla var av så gjorde hon en helvändning och kröp iväg mot vagnen och körde runt med den.
Var en big spender och införskaffade solskydd till henne idag med, 50+ det högsta dom hade på apoteket, så nu är man 133:- fattigare, men den hade kostat 190 och vad gör man inte för skrutten?

Nu har hon kastat in handduken så får se hur länge hon sover.
Ikväll blir det i alla fall Talang och sen får vi väl se om det går någon bra film eller om jag ska gräva djupt i filmlådorna. Återstår att se.

Hur ser eran kväll ut?

Inga kommentarer: