torsdag 6 maj 2010

Tillbaka till vardagen

Älsklingen är friskförklarad nu, så därför var det jobb för honom idag. Lite ovant, man är ju van att ha honom hemma nu. Men men, veckan blir ju inte så lång, imorgon är det ju fredag och sen är det helg. Yey!

Fick i alla fall sova till 9 idag. Det är man ju inte helt bortskämd med om man säger så.
Men glädjen över det vart ju inte speciellt långvarig heller, för när Tilda vaknade till där vid 9 snåret och kom över i våran säng så följde det även med en överraskning..... Eftersom hon sovit sen runt 21 igårkväll så hade ju blöjan gett vika (eller så hade hon helt enkelt kissat mer än hon brukar) och hon var blöt från midjan neråt, och då var det ju även blött i sängen med. Givetvis.

Vid 10 ramlade Trissan in, dock utan Vilda-bus som har börjat på dagis, eftersom jag skulle tatuera hennes faster. Hon ramlade in runt 10.30, så det vart en grön fyrklöver på handleden. Trodde jag var klar med det, men det vart en spontantatuering med, en treklöver i keltiskt stuk. Så idag vart det lite klirr i kassan. Och fint sällskap tackar man inte nej till heller, får köra en play-date snart igen, med Vilda också.
Har varit en driftig dag idag överhuvudtaget. Har även städat av lägenheten och bäddat rent i sängarna. Så nu är det fint här.

Nu till dagens överraskning (om man bortser från nerkissat barn och spjälsäng)... Mathilda somnade strax efter 20 nån gång, men vaknade efter typ en halvtimme lite drygt... Älsklingen plockar upp henne och kommer ut och lägger sig i soffan, och vad händer?
Jo, lillfisan börjar hosta och ha sig och spyr! Mestadels slem. Men ändå.
Så blir väl en tripp till apoteket imorgon för att inhandla något slemlösande, då hon rosslar väldigt inemellan - speciellt kvällstid.
Vet inte vad det kan bero på, förmodligen är det ingenting, men ändå. Och sen skadar det ju ingen om man har sådana saker hemma i förebyggande syfte.

Nu tackar jag för mig, och hoppas att det bara var en tillfällighet det som blev ikväll, för imorgon är vi bjudna på middag hos svärföräldrarna, och jag slipper gärna laga mat.
Och nu snart börjar Stormchasers!

Inga kommentarer: