måndag 8 juni 2009

I'm not tired.. I'm coming alive!

Så var det måndag igen. Och det fina vädret verkar återvända, dock inte så varmt men ändå - solen skiner! Alltid något..
Mathilda är på solskens humör och har vart det ända sen strax efter sju. Ligger och skrattar (och hickar) här bredvid och ser bara allmänt söt ut.

Helgen har vart bra den med. I lördags var det custom bike, solen sken men det var kallt. Vi begav oss dock ut ändå för att titta på folk, var aldrig in på området men ändå.
Vi mötte upp Trissan, Tomas, Vilda, Anna och Nicklas, drog oss till pub hörnet där det skulle ätas och drickas för dom som kände för det, och bara snacka lite skit sådär.
Efter att vi suttit där ett tag (och frusit halvt ihjäl) började vi dra oss mot flygis. Jag och älsklingen skulle handla lite förnödenheter och Trissan med familj hade bilen parkad där. Hur som helst så var det så det var tänkt. Haha.

Men Trissan kom med den briljanta idén om att vi skulle slå oss ihop och fortsätta kvällen med middag, sagt och gjort, barnvagnsmaffian erövrade flygfyren och inhandlade div smått och gott som kan behövas om man ska göra tacos och sen styrde vi kosan hem till oss för middag och lite skitsnack. Kul kul.
Mathilda och Vilda var på sitt bästa humör dessutom. Mest hela tiden. Tilda började trilskas när klockan blev nästan sängdags för henne och då tog Trissan med sig Vilda och flydde fältet in till vardagsrummet för att vi skulle slippa återuppleva Tildas och Vildas gråtkavalkad.
Kvällen avrundades strax efter 22 kanske?
Tack och bock till alla inblandade, det här får vi helt klart göra om. Lagom spontant är dessutom trevligt (och det brukar bli trevligast när det är helt spontant).

Igår tog vi det mest lugnt, var upp till Willys och inhandlade veckans mat, lagom rörigt däruppe då dom håller på att göra om, tycker nog att dom hade ett fullt fungerande system innan dom började flytta runt. Men det är ju jag det. Haha.

Nu - dags för tvätt.
Sen - återstår att se

3 kommentarer:

Anna Lundin sa...

Åh vad härligt spontan kväll det blev i lördags för er. :D Lät riktigt roligt.
Älskar när sådant händer. hihi
Ska dem göra om på flygfyren igen?? tyckte det var bra jag som det var.. som du också skrev. :D
Men men.. hehe

Patricia sa...

En riktigt supernice lördagkväll! Lust att ta en fika eller nått på onsdag kanske? :) KRAM.

Anisch sa...

Spontanitet is the shit. =)