måndag 1 juni 2009

aj aj aj

Sommarens första bränna var då fixad.. haha.. axlarna är numera galet röda. Galet snyggt, eller inte.
Helgen har spenderats ute i spillan, vart skönt då det har varit fint väder, blir så fruktansvärt varmt i lägenheten, ska dock bli intressant att se hur våra blommor har överlevt helgen ikväll när vi kommer hem.

Imorgon, på onsdag och på torsdag kväll så är det tatuering som gäller. Dock inga stora projekt för det har jag riktigt tid med känns det som, då mini-bossen bestämmer hur tidsschemat ser ut.
Blir lite pengar dock, och det lär ju behövas då vi ska åka till dalsland den 11 juni, och där ryker ju en del pengar på bensin. Lillebror (som inte är så liten längre) tar ju studenten den 12 juni så vi blir där över helgen.

Nu på torsdag var det meningen att min moster och hennes gubbe skulle komma och hälsa på över helgen, men nu blir det inte så. Trist. Men men, det går fler tåg.
Dessutom custom bike i helgen, så det blir väl ner och titta på lite folk, men mer än så vet jag inte. Beror väl lite på vädret också hur spännande det är att vara utomhus..

Nu vaknade Mathilda så nu är det dags för matning.

2 kommentarer:

ruina sa...

Känns skönt att inte själv behöva bestämma över sitt liv eller ;)

Maria sa...

Dalsland is the shit jue! :D Å nej han va visst inte så liten... sist ja såg han va han ett redigt pain in the ass... haha