tisdag 1 februari 2011

Vilken rolig natt

Så var det helt plötsligt februari då, går sjukt fort. I och med att februari är en kort månad så lär ju den springa förbi den också, sen är det mars och det närmar sig 2 årskalas. Helt sjukt!
Skrutten somnade runt 19.30 igår - helt okej.
Men det vart ju inte helt långvarigt, hon vaknade till ett par gånger och var jätteledsen, antar att hon drömde något läskigt och sen var det inte så lätt att komma till ro för henne - och det förstår man ju, vet ju själv hur lätt det är att somna om efter en läskig dröm. Men efter mycket om och men så somnade hon i alla fall.
Strax efter 1 var det kört igen, helt hysterisk när hon vaknade. Så hon fick komma upp i våran säng, där bökade hon ner sig som ingenting men var fortfarande ledsen - låg och höll krampaktigt i min tumme, skakade och hulkade. Stackars liten skrutt!
Vid 4 snåret i morse så somnade hon, efter att ha lyssnat igenom Rasmus på luffen typ 4-5 gånger, kunde jag den inte utantill förut så kan jag det garanterat nu.

Så imorse så var det rätt självklart att det var lite småsvårt att få upp henne, ville inte alls vakna och gå till dagis, men nu är hon i alla fall lämnad.
Idag händer det väl inte så mycket. Ska tvätta lite och dammsuga av lägenheten.
Annars blir det lugnt, försöka sova en liten stund innan det är dags att hämta henne kanske.
Återstår att se.

Inga kommentarer: