lördag 8 augusti 2009

Det ska vara husvagn...

... eller kanske inte, men men. Haha..
Nu sitter man på en camping, utanför en stuga på hela 12 kvadrat (trångt och mysigt!) och pimplar vin med världens bästa. Eller ja han dricker öl. Men nu ska vi inte bry oss om detaljer.
I torsdags så fick älsklingen hämta ut bilen som vi hade hyrt (för att vara säkra på att vi skulle ta oss både hit OCH hem igen), en Audi a6....Sjukt fin bil... Den gillar vi. Inte minst för att den är rymlig, men även skön att åka.

I fredags började dagen redan 04.oo typ. 04.55 lämnade vi norrtälje efter att ha packat in oss själva, en hel massa saker och 3 barn i bilen. Ja du läste rätt. 3 barn. Mathilda och mina småsyskon (mathildas moster och morbror). Skara sommarland var målet.
Kom fram vid 10.30, och kom in på området vid typ 12. Galet mycket folk, och äckligt varmt.
Vart en del bad, lite karusellåkning osv osv. Mamma kom ner också, så hon tog Mathilda en stund så vi kunde bada lite och slippa tänka på annat. På kvällen satt mamma barnvakt, så jag och älsklingen var runt och kollade lite, och det blev som så att vi hittade en krog utanför den stora entrén till sommarlandet. Nu undrar jag bara hur man tänker när man väljer att öppna en krog just där. Vid en parkering! Men men, mysigt vart det, vi fick dock hålla rätt låg profil så inte barnen skulle bli lidande dagen efter, kändes ju måttligt motiverande att knata runt bakfull i värmen. Eller inte.

Även idag vart det en heldag inne på sommarland, mamma tog Mathilda så vi kunde bada lite och så. Sen efter att hon hade begett sig hemåt så parkerade vi oss i skuggan jag och älsklingen så fick ungarna springa runt och åka karusell bäst dom ville. Riktigt mysigt.
När alla kände sig nöjda begav vi oss mot stugan igen, gick i omgångar för att duscha, sen vart det till att gå ner till den väldiga restaurangen här på området, som säkert hade hela 5 alternativ att välja på. Åkte även lite chokladhjul medans ungarna hoppade studsmatta, 20 spänn för 4 nummer, och jag fick ett tredje pris, en marabou chokladkaka 100g. Dyr choklad. Haha, Älsklingen ville inte vara sämre, utan hade ville prova han med, Satsade på 4 nummer han med, däribland nummer 7 som jag vunnit på. Och vad händer? Han vinner på samma nummer. Samma sak. Så 2 st 100g chokladkakor för 40 spänn. Illa. Men ändå. Vi vann! Efter det vart det minigolf och vem vann? Jag såklart.. Hehe.
Och nu ligger alla 3 ungarna och snuttar kudde, och vi sitter här och bara är.
Imorgon styr vi kosan hemåt. På både gott och ont. Skulle lätt kunna stanna här ett tag till. Skönt att komma bort lite...Men som man säger;
Borta bra men hemma bäst!
Ska dock ta svängen om herräng och lämpa av 2 av barnen och sen ska vi förbi farmor och farfar och hämta Signe men. Sen hem och lämna bilen.
Återkommer vid tillfälle. Bilder från helgen kommer upp i bilddagboken.

Puss och kram och nyp i stjärten, från oss!

3 kommentarer:

Anna Lundin sa...

Låter härligt :D

Patricia sa...

Det låter som att ni haft en riktigt mysig resa! :D Och vilken jädra tur med vädret, båda för oss och er :) Fick du några skavsår av flipflopen då? ;) Kraaam!

Sara sa...

hihi men du är redan inräknad i smyg ;)