torsdag 27 augusti 2009

Update

Vart ska man börja?
I söndags så styrde vi kosan ner till södertälje för att hälsa på Sara och Matte. Dom var dock inte hemma när vi kom, var på heron city när vi åkte förbi där. Timing? Oh yes! Hehe, nä men vi behövde inte vänta så länge.
Carro med familj kom förbi dom med. Så fick man träffa lilla isabell med. Man kan ju prata om viktskillnad mellan henne och Mathilda i alla fall. Haha. Lite ovant och hålla en så liten skrutt (inte för att det är så väldans många månader emellan dom, men ändå).

I tisdags så var det dags att sätta sig i bilen igen, dock älsklingens föräldrars bil. Målet med den färden var västberga. Och vad skulle vi göra där då? Jo, titta på bil, en volvo v70 (bild kommer upp i bilddagboken).. Vi behöver ju lite mer utrymme nu om man säger så. Ville ju gärna att det ska få plats något mer än vi 3 och barnvagnen. I alla fall, det vart mer än att titta. Vi fick med oss bilen hem också. Låg ute på 95.000 men svärfar prutade ner till 90.000. Lite småskavanker kanske, men inget värre än att det går att åtgärda. Galet fin är den i alla fall. Och om inte annat så finns det utrymme!

I övrigt så har det väl vart relativt lugnt. Tilda har accepterat att jag inte är helt pigg på att gå upp klockan väldigt tidigt varje morgon, och har lagt bort den dåliga ovanan. Så nu sover hon i alla fall till 07.30 typ... Ta i trä.
(men just för tillfället vill hon inte somna alls).
Har ju fixat bloggen, men annars inte mycket alls.
I helgen blir Sara och Matte norrtäljebor igen, i alla fall tills söndag. Haha. Så vi ska väl leka imorgon är det tänkt, styra middag kanske. Beror på när dom kommer.

Det var det hela tror jag.

1 kommentar:

Patricia sa...

Fan vad sweet med ny bil :) Kommenterade din bild på bilddagboken.

Hon snackade nått om en ödla på vaden? har jag för mig.. tror att hon pratade något om att hon ville att det skulle se ut som att den "kom ut ur huden", eller ja, klättrade ut ur huden.. om du fattar vad jag menar.. :P får se om hon hör av sig då :) Dom är mitt uppe i en flytt så det kanske dröjer lite, dunno. :)