torsdag 17 december 2009

Bajskaos & snökaos..frågan är: vilket är värst?

Igår var Tilda väldigt bestämd till att mamma minsann behövde tvätta ett av överdragen till dynorna i soffan. Hon tyckte nämligen att det var en bedrövligt bra idé att bajsa ner överdraget, och sig själv. Så det var till att sätta gubben i arbete och dra av överdraget, medan man själv engagerade sig i att få av skrutten alla kläder utan att kladda ner sig själv överdrivet. Hon tyckte i alla fall att det var riktigt trevligt att få krypa runt naken i duschen (vem bryr sig om att det blir bajs överallt?). Fläcken gick i alla fall bort och nu är allt frid och fröjd, om man bortser från det faktum att man nu såg att soffan behöver tvättas. Men men. Har man inget arbete så skaffar man sig ett. Så är det.

Idag bestämde sig dessutom vädret att det minsann inte var tillräckligt kallt heller. Nä! Utan det skulle bli lite kallare, och snöa lite till. Men vi packade oss i alla fall upp till jysk för att införskaffa någon form av back till Tildas leksaker, i lagom storlek så den går under hennes säng, och vi kom därifrån med 2 stycken, en rosa och en blå. För 149:-. Helt överkomligt pris för 2 st 25liters backar med lock.
Framåt 6 snåret så fick älsklingen packa sig iväg för att åka och ploga, så nu flyger vi solo. Eller ja, just för tillfället är det bara jag och Signe vakna, men inte klagar vi för det. (och som Tony Irwing skulle sagt....) MEN....!
... Det hade allt varit mysigare om älsklingen var hemma!
Men det blir till att vara vaken tills han kommer så man får krama lite på honom.

Nu ska jag fortsätta fördriva tiden med att titta på Generation Fett samt spela Mario World: Yoshi's island som jag har varit duktig och installerat på datorn.
Och förresten, har slängt upp lite auktioner på tradera (<--länk!) ikväll, så in och buda med er nu!!

Inga kommentarer: