torsdag 31 december 2009

Årets sista dag

Klockan är över tolv så rent tekniskt kan man säga att årets sista dag är här. Och hur ska den spenderas?
Jo, Emma och Per kommer hit, och vi ska styra tre rätters. Med andra ord, både äta och dricka gott.
Vad ska ni göra?

Idag (igår) har älsklingen varit ledig. Inte för att vi har gjort så mycket men ändå. Var ner på bolaget och införskaffade lite av varje, så nu ska man väl klara nyår utan att det blir torrt i alla fall. Kändes dock lite halvskumt att gå därifrån med en hel del påsar och barnvagn. Nä, riktigt så illa är det väl inte. Det är ju ingen vanesak direkt.
Sen mot kvällen gick jag, emma och per till flygis för att handla, och det var mer eller mindre tjockt med folk, och givetvis skulle alla såklart parkera sina kundvagnar bredvid varandra tvärs över gångarna så man inte kommer förbi. Men vi kom därifrån med humöret i behåll, något fattigare men ändå.
Älsklingen har spenderat kvällen i sollentuna med sin far, dom har kollat på bandy, han kom hem för typ en timme sen. Har varit tomt utan honom. Men har ju å andra sidan haft honom hemma hela dagen, och idag (imorgon) blir det mys.

Just för tillfället är det social verksamhet (på hög nivå) här hemma. Älsklingen plöjer Donkey Kong på sin dator, och jag sitter här och uppdaterar er på min.
Just det, köpte mig en ny dator i måndags, fick ju pengar av pappa i julklapp och med dator och försäkring gick det loss på 3585:-, fick till och med 400 tillgodo, det tackar vi för. Min nya leksak är en LG x110 (<-- länk!) en vit minidator. Mycket behändig.
och inte nog med det så har vi ett argt barn inne i sovrummet, som totalvägrar att sova, och detta visar hon genom att skrika helt hysteriskt - vi går in och ger henne flaskan - hon slänger den i golvet och skriker - vi går in, ger henne flaskan - hon slänger den i golvet och skriker - vi går... ja ni fattar.

Nä skriver mer senare om tillfälle ges.

Inga kommentarer: