fredag 8 januari 2010

Än åker vi hit och än åker vi dit

Igår packade vi in oss i vrålåket och styrde kosan mot Rimbo för att styra playdate med vackra Trissan och Vilda (tomas var på jobbet så han fick joina senare).
I alla fall så var det ju full rulle mest hela tiden, Vilda går ju och försökte mest charma in sig hos oss, och Mathilda satt själv i havet av leksaker. Så mycket för att intressera sig för att man har en kompis hemma.

Trissan skickade upp min karl på vinden för att plocka ner några kartonger med kläder för att vi skulle få kolla om det var något som passade vårat troll, och vi fick med oss lite grann hem i alla fall. Vilda vart helt förälskad och hjälpte mer än gärna till att plocka upp sina gamla kläder igen, vad är det med barn och lådor?
Så bjöds det på middag och en runda yatzy, tjejerna tog hem första och andra plats, och karlarna höll sig i botten.
Kvällen rundades av med att Trissan satte saxen i mitt barr, toppade lite och trimmade av luggen lite (så nu ser man ju faktiskt något där in under). Det syns kanske inte så jätte mycket skillnad, men ändå. Bättre att ta för lite än för mycket. Så fick hon "äran" att noppa mina ögonbryn, så nu slipper man engagera sig i det. Ingen är gladare än jag.
Summan av kardemumman, det här tåls att göras om, men nästa gång är det våran tur.

Imorgon ska familjen underbar packa in sig i vrålåket än en gång, den här gången styr vi kosan mot Vällingby.
Operation: klämma bebis! står på schemat.
Ska bege oss för att hälsa på Sandra, hennes Peter och deras nya tillskott - William.
Så det ska bli spännande att se hur Tilda tar det med en bebis som är mindre än henne. Saras systerdotter Isabell är ju både yngre och mindre och det gick ju utan problem så.
Så det blir ju till att kasta sig ner på byn imorgon förmiddag för att införskaffa någon form av bebis-present (sandra, läser du det här inlägget så ber jag dig bortse från föregående mening!)
,får se vad det kan bli.

Nä, nu snart vankas det äppelpaj med vaniljvisp för oss här.
Tilda, som typ inte sovit alls idag, somnade precis, så förhoppningsvis så sover hon för natten, om inte annat så nöjer hon sig med flaskan om hon skulle vakna.
Håller alla tummar som går.

Hur ska ni spendera eran fredagkväll?

Inga kommentarer: