onsdag 20 april 2011

Onsdag

Fantasifulla rubriker, huh?
Idag har minsann solen gått och gömt sig, men det är rätt skönt det med emellanåt då solen ligger på mot lägenheten hela dagen mer eller mindre vilket resulterar i en bastu inomhus.
Nu är skrutten lämnad på dagis efter att ha vaknat klockan jättetidigt - måste försöka få upp nån form av mörkläggningsgardin eller liknande då hon vaknar när det börjar bli ljust ute, inte helt okej tider med andra ord - och det kommer ju inte bli bättre ju ljusare det blir.
Idag slipper jag dock hämta henne på dagis, hennes farmor skulle göra det och sen tar Per med henne in i eftermiddag när han ska hjälpa mig att handla, det ekar tomt i skåpen och barnbidraget kommer försvinna lika snabbt som det kom in på kontot känns det som.

Har inget direkt inplanerat för idag mer än att kolla över handlingslistan, rita upp lite gaddar... Det var väl typ det hela.
Ska vila huvudet om inte annat.

I helgen ska Per ha skrutten ute i spillan, men dom skulle väl komma in på lördag så vi slår ihop en påskmiddag eller liknande. Men morsan ska ha semester i helgen i vilket fall som helst.

Nä, om man skulle försöka få något gjort....

Inga kommentarer: