torsdag 29 januari 2009

No more pepparkakor

Nu var dagens aktiviteter avklarade.. Gick kalas att fylla i Annas gadd så nu är den svart och fin igen, och förhoppningsvis så håller den sig så. Nicklas var snäll och strävade med återstående pepparkakor så vi blev av med dom, eller ja, han åt några och tog med sig några hem. Haha. Så nu är det no more pepparkakor!

Och när Anna och Nicklas typ skulle åka så byttes dom av med Matte och Sara som hade med sig Hampus. Sötsak det där. Så satt dom här och pratade lite grann men nu har dom dragit dom med. Så nu flyger man solo igen i väntan på att den andra halvan ska komma hem.

Magen känns förövrigt som om den är x antal kvadrat för liten för damen därinne, buffar och knuffas - tänk om hon kunde berätta hur jag skulle sitta, som sagt. Men ändå så känns det bättre att hon rör på sig, än att hon ligger helt still, för då är man ju där och buffar. Man kan ju undra vad hon tänker? Haha. "Aldrig får en sova bara för att mamma är orolig!"

Imorgon ska vi i alla fall på första föräldragruppen. Mellan 14.00-15.30, ska blir kul, se om det är någon man känner igen kanske. Får väl se sa den blinde till den döva när den lame skulle cykla.

Nu blir det unga mödrar i femman.

1 kommentar:

Anonym sa...

Har ni mycket kvar att inhandla? Nu har vi verkligen betat av allt utom apoteksgrejerna.. sweet! Men åh, ska ni gå i föräldragrupp? Vad roligt!! Blir avis minsann.. enligt min BM var vi inte så många här i Rimbo så det gick inte ihop.. Kul att gå på föräldragrupp och lära känna lite folk, hade jag velat. :)