lördag 8 januari 2011

Lördag

Idag är det lördag och vi har väl inte gjort speciellt mycket här hemma.
Eller ja, inte mer än tagit oss en tur med skrutten i pulkan - mycket uppskattat. Stannade till vid lommarbadet så hon fick åka lite i slänten där, och det var ju tydligt att ju snabbare det gick desto roligare var det. Brås på pappa?
Övriga delen av dagen har spenderats hemma. Älsklingen och skrutten somnade lite på härsen och tvärsen i soffan. Och innan dess så var det ett evig gnäll på skrutten, ingenting var bra och vi kan ju konstatera att hon har fått sin fars tålamod - dvs inget alls. (Nej, jag är inte elak! Han sa det själv!)
När som sedan vaknade upp efter sin lur så var hon på minst lika pissigt humör och har mest gnällt hela dagen. Underbart med barn sådana dagar.

Resten av kvällen ska vi väl fortsätta i samma stuk som övriga delen av dagen - dvs göra så lite som möjligt under längsta möjliga tid.
Så var det med det.

Hur spenderar ni eran lördag?

4 kommentarer:

Lynn sa...

Åh, vad roligt det lät med kinkig unge...! Precis som det har varit här idag alltså! Helt underbart! :P

ruina sa...

Den spenderas på jobbet. Skitkul. Vakna upp på det här stället på sin födelsedag >.<

Sandra sa...

På resande fot till Eskilstuna för att spela match, fick stryk, åkte hem, lämnade skrutt hos farmor och farfar och sen hem med en pizza och ligga i soffan och slöa. :P En helt okej dag faktiskt :)

Sofia- Mamma till Vera sa...

Här blev det en tur till IKEA idag och sen har vi bara varit hemma. R jobbar natten på krogen så det blev film i soffan medans hund och dotter sovit hela kvällen... Inte alls dumt;)) Känner igen det där med tålamod du.. Vera tycks redan ha börjat ärva mitt vissa stunder..haha