måndag 6 september 2010

Rubrik

Det har som sagt varit sjukstuga här i helgen. Skrutt bestämde sig ju i fredags för att det var en hejdundrandes bra idé att få feber och unna sin kära mor med en spya över halva ansiktet.
Så helgen har i stort varvats med kinkigt barn, temp, ipren, sova. Det var jättekul. Jag lovar.
I alla fall. Igår hade vi hopp om livet ang att hon skulle vara frisk. Men inte.
Visst, tempen gick ner, men sen tyckte Skrutt visst inte att hon hade varit sjuk tillräckligt och swoosch där gick febern upp igen.
Kinkigt barn, temp, ipren, sova.....
Älsklingen fick äran denna söndag att få Skrutt att sova, det gick kanske en kvart(?) (Ge eller ta ett par minuter) sen ropade han.
Då hade Skrutt bestämt sig att det minsann inte räckte med att ha feber, nej nej, utan hon tyckte visst att vi skulle spy lite mera, denna gång var det dock hennes pappa och hennes säng som fick ta spyduschen.

Lång historia kort - idag blir hon hemma från dagis i och med att vi inte vet vad det beror på, och skulle det mot all förmodan vara magsjuka (ritar kors i taket, tar i trä och allt sån't där för att förebygga att det skulle vara det) så tror vi inte att det är så populärt bland de andra föräldrarna som har barn på samma dagis om deras barn också fick det.

Så nu ska jag försöka komma fram till våran bvc tant igen bara för att fråga rent allmänt om vad det kan bero på att hon får sina feberslängar mer än ofta och allt sånt där, och hur hon tycker man ska hantera situationen - dvs om man bara ska ha huvudet kallt och att det inte är någon som helst fara. Sen ska man kanske passa på att boka in 18 månaders kontrollen med - det är ju dags för det den här månaden.
Måste även kontakta min lärare i Matte B, skulle träffat honom idag ang. provet i fredags, men nu är ju skrutt sjuk så måste skjuta på det mötet till lite längre fram i veckan.

Det är inte så bara det här. Det märker jag det.

Inga kommentarer: